Samarbejdspartnere

Med øje for at dine havedrømme har mulighed for at blive opfyldt på bedste vis, samarbejder, jeg som supplement til mine egne ydelser, med specialiserede dygtige rådgivere omkring dyrkning af vækster og leverandører af ydelser og produkter af høj kvalitet til indretning af og brug i din have.

Er du interesseret i en uforpligtende samtale omkring samarbejde, kontakt mig på mobil 30 47 26 07 eller skriv en mail til susannekolmos@gmail.com .

Havecenter Faster’s have

SusHaveDesign samarbejder med havecenter Havecenter Faster’s Have ved Frederikssund fordi havecenteret sælger planter og produkter til indretning af haven af høj kvalitet. Havecenteret har et dygtigt og engageret personale, der har fingeren på pulsen omkring aktuelle havetrends samtidig med at du får kyndig vejledning. Jeg kan anbefale dig at bruge havecenteret, når du har brug for hjælp til indkøb af planter og produkter til din have.

Havens Kunst ved Tina Thorsby

Havens Kunst ved Tina Thorsby

Vi hjælper haveejeren, med drømmen om klassisk udsmykning til haven, der er 100% frostsikker og dermed kan stå ude hele året. Hvis du er på udkik efter havekrukker, som du ikke behøver at tage ind før vinteren, så er vores engelske håndlavede stenkrukker lige noget for dig. Udover havekrukker tilbyder vi ligeledes statuer, fontæner, buster, fuglebade, piedestaler og bænke.

Vi tilbyder fantastiske engelske havemøbler i genbrugsaluminium. De bæredygtigt fremstillet havemøbler i klassisk stil kan stå ude hele året og de holder hele livet og kan gå i arv gennem generationer.

Hvis du er vild med jernkunst i haven, kan vi tilbyde vores store sortiment af eget design. Sortimentet omfatter staudestativer, rosenstativer, klatrestativer, rosenbue samt en masse dekorationsting som kongekroner, kurve, etageres mm. Alt sammen designet af Tina Thorsby og udført af vores dygtige smed.

Tlf.: 4215 5945 / tinathorsby@havenskunst.dk / Instagram: @Havens_kunst / https://www.havenskunst.dk

Lille Vilde Frø

SusHaveDesign samarbejder med https://lillevildefroe.dk/, fordi Elisabeth udviser et stort engagement og har en stor viden omkring hjemmehørende urter. Jeg kan anbefale at tage Elisabeth med på råd og købe planter hos hende, hvis du ønsker at tiltrække mere liv i din have og skabe levesteder for insekterne.

Lille Vilde Frø er et specialiseret mikro-gartneri for hjemmehørende planter, drevet af biolog Elisabeth Wulffeld. Det er skabt ud fra et ønske om at skabe nærmiljøer for borgere, der summer af mere liv og har større natur- og oplevelsesværdi. Gartneriet har fokus på at skabe en ansvarsfuld planteproduktion og garanterer planter, der er dyrket uden pesticider eller brug af spagnum.  

Møglækre produkter fra Champost

Jeg anbefaler gerne produkter fra https://champost.dk/ til mine kunder. Jeg er glad for at bruge jordforbedring, som er baseret på komposteret hestegødning, som supplement til min egen kompost. Produktet er god at blande i jorden ved nyplantning samt brug som jorddække i dine bede. Desuden har jeg succes med dyrkning af planter i krukker med spagnumfri krukkemuld og planteformering med spagnumfri såjord.

Jeg har leveret flere film og billeder til brug for Champost i deres marketing, klik på billederne og se et par film, Champost har brugt på deres Instagram-profil.

Anlægsgartnere

Jeg har kontakt til lokale anlægsgartnere, havecentre og planteskoler, der kan hjælpe med både at gør din haveplan til virkelighed og vedligeholde en etableret have.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere