Events

SusHaveDesign kan bookes til jeres event

Jeg kommer med min faglige ekspertise omkring design af haverum fyldt med duftende, farverige og spiselige vækster.

Måske i har brug for hjælp til design af jeres stand eller udstillingshave.

Måske i har brug for at give jeres kunder/publikum en ekstra oplevelse i form af et inspirerende foredrag om havedesign eller workshop, hvor jeg hands-on viser hvordan man kan dyrke og formere planter.

Jeg medbringer gerne mine smukke og inspirerende plakater og fotobøger, der viser årets gang i min egen havens mange forskellige rum.

Ring 30 47 26 07 eller skriv en mail til susannekolmos@gmail.com med dit telefonnummer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

SusHaveDesign til Havens Dag september 2023 på Havecenter Faster’s Have

Det er med stor glæde, at jeg har indledt samarbejde med det velrenomerede Havecenter Faster’s Have . Første samarbejde fandt sted lørdag og søndag 9.-10. sep. 2023 fra 12.00-15.00 hvor jeg i havecenteret stod klar med inspiration og vejledning til hvordan du kan indrette haverum fyldt med duftende, farverige og spiselige vækster.

SusHavedesign på CPH-garden juli 2022

I sommeren 2022 deltog jeg med min egen stand på CPH-garden 2022 https://cphgarden.dk/udstiller/sushavedesign/

Standens design og beplantning havde jeg egenhændigt skabt.

Plakater med billeder fra min egen have ophængt på et gitterværk af hasselgrene, krukker og altankasser fyldt med mange sommerblomster, de fleste havde jeg selv dyrket frem fra frø.

Fotobøger med billeder fra årets gang i haverum i min egen have, fandt de besøgende meget inspirerende, da man i disse kan få et indtryk af hvordan haverummene ser ud på forskellige årstider også med vinterbilleder.

Foredrag på standen om mit virke som havedesigner og min egen haves indretning.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere