Referencer

Tilfredse kunder giver gode referencer

Det er med stor glæde og TAK til MANGE af mine KUNDER, der tillader mig at OFFENTLIGGØRE CASES med billeder fra deres haver og tegninger fra min rådgivning.

Stor tak til de mange tilfredse kunder, som lader mig komme på GENBESØG og tage billeder, der dokumenterer at min rådgivning bliver brugt. Deres opbakning er med til at opbygge troværdigheden omkring mit virke som havedesigner.

Find EKSEMPLER på både udarbejdelse af MÅLFASTE HAVE- og BEDPLANER, IKKE MÅLFASTE HAVESKITSER udarbejdet under havebesøg og eksempler på HAVEBESØG med RÅDGIVNING og SPARRING.

Få indblik i hvor ALSIDIGE mine OPGAVER er og hvor forskelligt, jeg løser dem. Du finder eksempler på rådgivning for ejere af haver ved både RÆKKEHUSE, PARCELHUSE, VILLAER, LANDEJENDOMME og SOMMERHUSE.

Mine kunders erfaring med egen have og dyrkning af planter spænder vidt, lige fra ERFARNE HAVEEJERE, der har stort plantekendskab og blot ønsker hjælp til design af havens rum og bede til UERFARNE HAVEEJERE, der har brug for hjælp til design af haverum, udvælgelse og placering af planter samt plantelister med vejledning til vedligeholdelse.

Se billeder af kundens have på dagen for mit havebesøg samt billeder af haveskitser og haveplaner afleveret til kunden. Der hvor jeg har været på genbesøg, finder du billeder, der viser hvordan, kunden har brugt min rådgivning.

Haveplan rækkehushave Frederiksværk, februar 2023, genbesøg august 2023

Havebesøg med rådgivning og inspiration, parcelhushave Slangerup, august 2023

Haveskitse, rådgivning og inspiration, villahave Helsingør, august 2022, genbesøg august 2023

Bedplaner og rådgivning rækkehushave Hillerød, september 2023

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere