Havekurser

Havekurser 2024

Kom på havekursus i maj og juni i haven hos SusHaveDesign.

Inspirerende have og 30 års erfaring med havedesign og dyrkning af planter

Kom på LÆRERIGT og INSPIRERENDE havekursus i min egen have.

Lær af mine mere end 30 ÅRS ERFARING med design af HAVERUM med siddepladser omgivet af LEVENDE VÆGGE og dyrkning af mange forskellige DUFTENDE, FARVERIGE og SPISELIGE vækster i min egen have. Forvent en stil a la den engelske COTTAGEHAVE.

Jeg anvender buske og træer som levende vægge, både dem til pryd og de med spiselige frugter og bær i selskab med klatrende vækster som klematis, kaprifolier og roser i en bund af mange forskellige forårsløg, stauder, buskroser, et- og toårige sommerblomster. En alsidig beplantning der gavner BIODIVERSITETEN og gør haven interessant hele året rundt.

Kurserne henvender sig TIL DIG, DER GERNE VIL SELV, men MANGLER ERFARING med design og dyrkning af planter og gerne vil vide noget mere, inden du bruger en masse tid og penge på projekterne i din egen have.

Jeg tilbyder havekurser i min egen have, så du kan blive klædt på, før du selv går i gang i din egen have. Du kan på det ene kursus lære om indretning af haven med flere hyggelige siddepladser til al slags vejr omgivet af duftende, farverige og spiselige vækster og på et andet kursus lære om hvordan du indretter et velfungerende blomsterbed, hvor der er noget smukt at se på mange dage om året.

Datoer for havekurser foråret 2024

Design haverum med duft, farver og spiseligt

Tirsdag 7/5-2024 kl. 18.00 – 20.00

Lørdag 25/5-2024 kl. 10.00 – 12.00

Tirsdag 4/6-2024 kl. 18.00 – 20.00

Lørdag 8/6-2024 kl. 10.00 – 12.00

Design et blomstrende bed, lær at plante i lag

Lørdag 4/5-2024 kl. 10.00 – 12.00

Tirsdag 14/5-2024 kl. 18.00 – 20.00

Tirsdag 11/6-2024 kl. 18.00 – 20.00

Vestterrassen med kig mod Cirklerne, Æbleparasollerne og Den Overdækkede Terrasse

Kursusbeskrivelser

Den første times tid går vi tur i min have. Den anden times tid sætter vi os ned, jeg byder på lidt at drikke og snacks og du vil få mulighed for at stille spørgsmål.

Du tager selv noter undervejs

Design haverum med duft, farver og spiseligt

Kurset henvender sig til dig, som gerne selv vil designe indretningen af din egen have med hyggelige haverum med siddepladser til al slags vejr omgivet af duftende, farverige og spiselige vækster, men mangler erfaring med hvilke planter hvor, og gerne vil vide noget mere inden du bruger en masse tid og penge på projekterne i din egen have.

Den første times tid, går vi en tur i min have, hvor jeg undervejs fortæller om mine haverum, deres grundlæggende design og hvordan haverummene er indrettet med smukke levende vækster, der danner loft, vægge og gulv med siddepladser til al slags vejr.

Du vil undervejs få mulighed for at lære noget om selskabsplanter til buske og træer, så de blomstrer mere end én gang. Få inspiration til hvilke planter og deres strukturer, der kan gøre haven seværdig og oplevelsesrig hver dag hele året rundt både ved deres naturlige vækst, løv og hvordan du selv kan forme dem.

Design et duftende og blomstrende bed, lær at plante i lag

Kurset henvender sig til dig, som gerne selv vil indrette blomstrende bede i din have, men savner erfaring og viden om, hvordan du kan designe et velfungerende blomsterbed, der blomstrer så mange dage om året som muligt og gerne vil vide noget mere inden du bruger en masse tid og penge på projekterne i din egen have.

Det er nemt nok at lægge tulipanløg, men hvordan får man skabt et blomsterbed, der har noget at byde på hver dag hele året. Du vil lære om hvordan du kan kombinere forårsløg, stauder, to- og etårige sommerblomster, klatrende vækster samt små buske og træer.

Med udgangspunkt i mine egne bede i haven, gennemgår vi hvordan man sammensætter væksterne og vi dykker ned i jorden bogstavelig talt, fordi skal et bed trives og være let at holde, herunder undgå mest mulig lugning, skal du kende til planternes vækst både under og over jorden, deres blomstringstidspunkt og generel vedligeholdelse af bedet og planterne.

Pris og tilmelding

max 6 deltagere til hvert kursus. Deltagergebyr DKK 950 inkl moms pr. kursus.

Send en mail til susannekolmos@gmail.com med dato for kursus og dit telefonnummer. Hvis der er plads til dig på kurset, sender jeg dig en faktura og en anmodning om betaling via mobilepay. TILMELDING ER BINDENDE til den dato du har tilmeldt dig, når jeg har modtaget din betaling. Ingen tilbagebetaling ved afbud fra deltagers side.

Jeg har mulighed for at åbne op for nye datoer eller emner indenfor havedesign, hvis du kan samle en gruppe på 6 personer. Skriv en mail med dit telefonnummer, så ringer jeg tilbage.

Tid til Q&A havekursus foråret 2023
Tid til Q&A havekursus foråret 2023

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere