Haveskitse

En haveskitse er en ikke målfast tegning udarbejdet under et havebesøg hos dig i din have

En haveskitse er en ikke målfast tegning, jeg udarbejder under et havebesøg hos dig.

En haveskitse hjælper dig med at bevare overblikket over den inspiration til indretning af haven, du modtager under mit havebesøg og er til dig, som ikke synes, du selv formår at skabe et tilsvarende overblik.

Et havebesøg, hvor jeg udarbejder en skitse, varer som udgangspunkt 2 timer, her vil vi gå en tur i din have. Jeg vil få mulighed for at lære din have lidt nærmere at kende og høre lidt mere konkret om dine ønsker og planer.

Du kan forvente at jeg:

  • kommer med ideer til beplantning
  • giver inspiration til indretning af haverum og bede
  • vejleder omkring dyrkning af jorden
  • rådgiver omkring pleje af eksisterende beplantning
  • udarbejder en haveskitse over indretningen af din have

Prisen for en haveskitse er 3.500 DKK inkl  moms på hverdage og 4.500 DKK inkl. moms i weekend og på helligdage samt 8 DKK inkl moms pr km fra min bopæl til din have og retur.

Du modtager en faktura i slutningen af besøget og betaling foretages via mobilepay eller kontant. Betaling foretages umiddelbart før afslutning af havebesøget.

Min erfaring er at behovet for en haveskitse ofte opstår under et havebesøg, hvor du i forvejen blot havde booket mig til et havebesøg med rådgivning og sparring, hvor du selv tager noter. Vær opmærksom på at prisen for sådant havebesøg stiger, hvis du beder mig udarbejde en haveskitse.

Hvis du under havebesøget får brug for forlængelse af tiden for havebesøget, og min kalender tillader det, koster det 700 DKK inkl moms pr. påbegyndt halve time.

Hvis du ønsker et havebesøg med udarbejdelse af haveskitse skriv en mail til susannekolmos@gmail.com, gerne med forslag til dato og tidspunkt, så hører du fra mig hurtigst muligt. Skriv også gerne lidt om hvad du ønsker hjælp til.

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden eller give mig et kald på mobil 30 47 26 07, især hvis du ønsker andet end

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere