Havebesøg med rådgivning og inspiration

Få råd og vejledning hjemme hos dig i din have.

Under et havebesøg kommer jeg til dig i din have.

Et havebesøg varer 2 timer, her vil vi gå en tur i din have. Jeg vil få mulighed for at lære din have lidt nærmere at kende og høre lidt mere konkret om dine ønsker og planer.

Du kan forvente at jeg:

  • kommer med ideer til beplantning
  • giver inspiration til indretning af haverum og bede
  • vejleder omkring dyrkning af jorden
  • rådgiver omkring pleje og vedligeholdelse af ny og eksisterende beplantning

Du tager selv noter undervejs, medmindre vi aftaler andet på forhånd.

Under et havebesøg kan der opstå et behov for yderligere rådgivning, måske du får brug for jeg udarbejder en haveskitse, haveplan, bedplan eller plantelister. Vi aftaler undervejs den videre proces og hvad prisen for ekstra ydelser skal være.

Prisen for et havebesøg er 2.500 DKK inkl  moms på hverdage og 3.500 DKK inkl. moms i weekend og på helligdage samt 8 DKK inkl moms pr km fra min bopæl til din have og retur.

Du modtager en faktura i slutningen af besøget og betaling foretages via mobilepay eller kontant. Betaling foretages umiddelbart før afslutning af havebesøget.

Hvis du under havebesøget får brug for forlængelse af tiden for havebesøget og min kalender tillader det, koster det 700 DKK inkl moms pr. påbegyndt halve time.

Hvis du ønsker et havebesøg, skriver du en mail til susannekolmos@gmail.com, gerne med forslag til dato og tidspunkt, så hører du fra mig hurtigst muligt. Skriv også gerne lidt om hvad du ønsker hjælp til.

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden eller give mig et kald på mobil 30 47 26 07, især hvis du ønsker andet end blot et havebesøg. Læg en besked hvis jeg ikke svarer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere