Foredrag

Havedesign og indretning af haverum fyldt med Duft, Farver og Spiseligt

Foredrag Fra græs til haverum med duft, farver og spiseligt

Book SusHaveDesign til et inspirerende foredrag

Et rigt illustreret foredrag med mange billeder og eksempler fra min egen have, der kan inspirere dig til indretning af dit haverum med med duftende, farverige og spiselige vækster til glæde for dig og øget biodiversitet. Under foredraget får du også tips og tricks til dyrkning af planter.

Publikums respons

Publikums respons på mine foredrag har været meget positive – “inspirerende, smukke billeder, levende og underholdende, god formidling, god kontakt med publikum, stor viden om dit emne”

Foredraget – Fra græs til haverum med duft, farver og spiseligt

En parcelhushave bliver levende

Foredraget er en fortælling om indretningen af min egen have, som jeg egenhændigt har skabt gennem 30 år. Foredraget ledsages af en præsentation med mange smukke og inspirerende billeder. Et foredrag, hvor du inspireres til, hvordan du kan indrette haven med mange rum og siddepladser omgivet af duftende og farverige vækster. Hvordan man ved indretning af havens rum tænker i haven som et hus, hvor haven skal indrettes med loft, vægge og gulv bestående af levende vækster. Hvordan beplantninger kan sammensættes, så der er dufte, farver og noget spiseligt, så mange dage om året som muligt.

Du introduceres til hvordan man med teknikken at plante i lag, kan opnå blomstring over en længere periode. En alsidig beplantning, hvor der er noget i blomst hver dag hele året rundt. Hvordan man kan øge biodiversiteten på selv et mindre areal, som vil være til stor glæde og gavn for insekter og dyrelivet og til stor nydelse for os mennesker, der bruger haven . Du hører noget om hvordan planterne ud over blomstring kan bidrage med noget smukt og interessant at se på ved også at tænke i form og struktur samt løvfarver og -former.

I mit design bruger jeg både mindre træer og buske som vægge og loft, et godt mix af vækster til pryd og vækster med spiselige frugter og bær. Mange træer har selskab af klatrende vækster såsom roser, klematis og kaprifolier. Gulvet er både det vi ser på og det vi går på. Det vi ser på er bedene, som også består af stauder, et- og toårige sommerblomster, masser af forskellige forårsløg og roser.

Undervejs deler jeg ud af mine erfaringer opnået gennem dyrkning af min egen have gennem mange år, du kommer derfor hjem med mange tips og tricks til hvordan du kan få mere ud af de enkelte planter du har i haven.

SusHaveDesign kommer også til dig og din haveklub, grundejerforening, biblioteker, virksomheder og anden forsamlinger, der ønsker et foredrag fyldt med smukke billeder og masser af inspiration til indretning af haven med flere haverum fyldt med duftende, farverige og spiselige vækster til glæde og gavn for både mennesker, dyr og insektliv.

Kontakt: susannekolmos@gmail.com eller mobil 30 47 26 07.

AFHOLDTE FOREDRAG

6/2-23: Biblioteket Hedehusene

Fra græs til haverum med duft, farver og spiseligt; En parcelhushave bliver levende

15/2-23: Blixenklubben Fredensborg 2 (onsdag)

Fra græs til haverum med duft, farver og spiseligt; En parcelhushave bliver levende

22/2-22: Haveselskabet Nordsjælland

Fra græs til haverum med duft, farver og spiseligt; En parcelhushave bliver levende

4/4-22:   Blixenklubben Fredensborg 1

Min vej til SusHaveDesign og havens tilblivelse

19/4-22: Rotary Nordsjælland

Min vej til SusHaveDesign; Fra økonomichef til havedesigner

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere