Haveplan parcelhushave Nivå, januar 2022, genbesøg maj 2023

Fra byggeplads til have med smukke haverum med haveplan v/SusHaveDesign

Haveplan Tove og Jans parcelhushave januar 2022 v /SusHaveDesign
Haveplan Tove og Jans parcelhushave januar 2022

Tove og Jan kontaktede mig december 2021, de ønskede en haveplan til brug for indretning af haven, som efter byggeriet af deres nye hus var stort set tom for beplantning. På et 2-timers havebesøg gennemgik vi haven og deres ønsker, jeg tog noter og udarbejdede efterfølgende haveplan.

Da Tove og Jan havde mange ønsker til indretning af havens rum, gennemgik vi på et afstemningsmøde udkast til haveplan, hvor de fik mulighed for at tilføje og korrigere elementer. Haveplanen blev afleveret januar 2022.

Maj 2023 var jeg på besøg i haven, Tove og Jan var stadig meget glade for haveplanen, de store linjer var kommet på plads med hæk, træterrasse og gangstier omkring huset.

Haveplanen bliver brugt til at implementere havedrømmene efterhånden som tiden tillader det. Siddepladser og skur til haveredskaber samt et arbejdsplads med plantebord er etableret. Bede med stauder og køkkenurter er anlagt.

Gamle sten fra Jans barndomshave blev genanvendt og lagt foran skuret i mønster med åbne felter til indplantning af lave krydderurter.

Strategisk placering af højere beplantning til afskærmning for ind-/udsyn til naboer og indkørsel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere