Havebesøg med skitse på stedet, villahave Vanløse, marts 2022, genbesøg august 2023

Veronica ønsker flere rum i haven, der giver lyst til at bruge den gamle i forvejen smukke villahave noget mere

Veronica kontaktede mig for rådgivning og hjælp til følgende:

“Vi er glade for vores have, og også at den ikke kræver alt for meget arbejde. Her nogle foreløbige tanker/drømme:

– En læ-terrasse til aftensmåltider om sommeren, nede i det sydøstlige hjørne, hvor aftensolen når ned (måske vha en pergola?)

– Et nyt (nåle-?)træ, som kan “afløse” den gamle blågran, når/hvis den giver op

– Et blommetræ

– Trædesten, der fx kunne lede ned til læ-terrassen

– Nyt liv til den magnolia, som står midt i plænen og aldrig rigtig har taget fart (plantet for 8 år siden, med stort hul og masser af spaghnum)

Men først og fremmest vil jeg gerne høre dine ideer til en mere charmerende have, med lidt mere rumfornemmelse. 

Jeg har læst og kigget meget på din hjemmeside og ud over at jeg kan se at du dyrker mange af de planter og den romantiske frodighed, som jeg også holder af, så kan jeg se, at vi har den tunge lerjord til fælles! “

Under mit rådgivnings- og inspirationsbesøg i marts 2022 udarbejdede jeg en ikke målfast skitse på stedet, som Veronica og familien kunne bruge som inspiration til placering af sti, beplantning og den nye siddeplads, der alt sammen skal være med til at skabe flere rum i haven.

Ved mit genbesøg i august 2023 har familien plantet nogle af de nye træer, der skal være med til at skabe mere rum i haven.

Ved mit genbesøg i august 2023, havde familien fået lagt nogle smukke sandsten og området hvor den nye siddeplads ønskes etableret er klar til at blive anlagt, hvor beplantningen ved siden af er blevet soigneret, hvor de enkelte prydbuske og buske med spiselige bær kommer mere til deres ret.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere