Havebesøg med rådgivning og sparring sommerhushave Tuse Næs, feb 2021

Michelle og Mikkel overtog huset på Tuse Næs (Holbæk) 2020. De synes haven er meget tæmmet og nydelig, og vil meget gerne gøre den mere vild med masser af dufte, farver og gerne spiselige ting og ting der blomstrer fra forår til efterår. Samtidig skal haven kunne passe sig selv, da der godt kan gå nogle uger mellem de er i huset.  Det er en ret stor opgave for dem, da de ikke synes de ved meget om planter og blomster, de ønskede derfor rådgivning og kontaktede SusHaveDesign

Hilsen fra Michelle juni 2021: “

Vi er kommet godt i gang og netop bedet ved huset har vi fået gjort en del ved. Se vedhæftede: vi lavede en bakke midt i til krydderurter og har sat forskelligt i kanten, buske til højre og lidt lavere ting foran krydderurterne. Nu må vi se, hvordan det udvikler sig. Vi er i hvert fald rigtig glade ind til videre og kan næsten ikke vente til at det vokser ordentligt til over de næste par år. Tak igen for besøget, så vi kom godt i gang 🙂 “

Vi aftalte et 2-timers havebesøg, hvor vi sammen gik tur i sommerhushaven en kold februar-dag 2021. Den unge familie (mor, far og to små døtre) havde mange ønsker til haven, de ønskede mere intimitet, ergo flere afgrænsede haverum med omkransende beplantning, en del af den allerede eksisterende beplantning ønskede de ikke bevaret.

Ønskerne var mange til både flere dufte og farver samt spiselige vækster i haven. Jeg anbefalede at de startede med at fokusere på ét haverum, i stedet for at gribe fat i mange småjusteringer i hele haven.

De valgte at vi skulle fokusere på at gøre haverummet omkring husets vestside ved siden af den overdækkede terrasse mere hyggelig.

Michelle tog som udgangspunkt noter selv, men modtog efterfølgende en opsamlende mail med navne på særlige ønsker til beplantning, samt en lille skitse over buskettet der med tiden vil danne et duftende og farverigt læhegn omkring terrassen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere