Bedplan

Bedplan til reetablering af arkitekttegnet haverum og bede

En bedplan er en målfast tegning over et eller flere bede med angivelse af hvilke planter skal plantes hvor, bedplanen ledsages af en planteliste.

Udarbejdelse af en bedplan starter altid med et jeg kommer på et 2-timers havebesøg hos dig i din have. Jeg vil få mulighed for at lære din have lidt nærmere at kende og høre mere konkret om dine ønsker og planer. Under havebesøget tager jeg notater og laver en skitse over bedets udformning. Jeg vil i slutningen af havebesøget kunne give dig en pris for opgaven.

Jeg tager skitsen med mine notater  med mig og udarbejder efterfølgende en bedplan med planteliste. Bedplanen og planteliste afleveres og gennemgåes med dig på et møde, forvent at mødet taget 1 time.

Prisen for en bedplan afhænger af størrelsen af bedet og omfanget af ønsker til beplantning af bedet. Prisniveauet for en bedplan koster fra 3.000 DKK inkl moms (ud over prisen for 2-timers havebesøg). Ved indgåelse af aftale betaler du 50% forud af den aftale pris enten kontant eller via mobilepay. De resterende 50% betales ved gennemgang/modtagelse af bedplan og planteliste kontant eller via mobilepay.

Uanset om du under havebesøget beslutter dig for at jeg skal udarbejde bedplan og plantelister, skal betaling for havebesøget foretages før afslutning af havebesøget. Prisen for et havebesøg er 2.500 DKK inkl  moms på hverdage og 3.500 DKK inkl. moms i weekend og på helligdage samt 8 DKK inkl moms pr km fra min bopæl til din have og retur. Du modtager i slutningen af havebesøget en faktura på havebesøget.

Yderligere assistance koster 700 DKK inkl moms pr. påbegyndt halve time.

Skriv gerne en mail med dine ønsker, angiv dit telefonnummer til susannekolmos@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan aftale nærmere.

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden eller give mig et kald på mobil 30 47 26 07. Læg en besked hvis jeg ikke svarer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere