Velkommen til et nyt haveår

Et nyt haveår er det for os allesammen, et specielt et for mit vedkommende. Jeg tog en stor beslutning for et års tid siden, jeg vil forsøge at få skabt et andet arbejdsliv. Kun arbejde med mit gamle fag økonomistyring 3 dage om ugen, resten af ugen forsøge at sparke min egen havedesigner- og rådgivningsvirksomhed i gang. Den første del er på plads, jeg har fast job 3 dage om ugen i København. De andre 4 dage er det sidste halve års tid blevet brugt på at skabe hjemmesiden her, flyers og postkort som omdeles i nærområdet. Aktiv hver dag på Instagram. Og fra på lørdag åbner jeg op for min have hver anden lørdag fra og med 7. marts til slutningen af oktober.

Tak fordi du fandt vej til min hjemmeside. Indtil videre har jeg koncentreret mig om at beskrive min have og mit havevirke. Det er i dag den 2. marts 2020, vi har haft en usædvanlig mild og regnfuld vinter. Haveåret starter tidligt i år.

De næste måneder forventer jeg ikke at tilføje så meget nyt til hjemmesidens faste artikler, arbejdet vil foregå ude og i haven. Jeg forventer at få taget en masse billeder, som skal bruges til at opdatere de faste artikler. Måske begynde at lægge små indlæg ud her på blogdelen.

Samle ideer sammen til nye artikler til Om Haven, ideerne lægges som overskrifter under Om Haven. Pønser på nogle ture til England, Holland og Tyskland, vi får se hvad sommeren bringer. Vil gerne til England i slutningen af juli/først i august. Vil gerne en tur til Austin og se hans roser i fuld flor.

Er spændt på om mine Åbenhave-aktiviteter giver pote i form af besøg af hyggelige havemennesker. Og selvfølgelig spændt på om jeg formår at få skabt så megen opmærksomhed at jeg får de første professionelle opgaver som haverådgiver/-designer.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere