Planteliste

Savner du inspiration til beplantning af et bed, men har ikke brug for den store haveplan ?

En planteliste er en liste over planter, som du kan tage med dig til brug for indkøb på planteskolen. Planterne er listet med både danske og latinske navne samt billeder af planternes vækst og blomster, tips og tricks med udgangspunkt i min egen erfaring.

Udarbejdelse af en planteliste starter altid med, at jeg kommer på et 2-timers havebesøg hos dig i din have. Jeg vil få mulighed for at lære din have lidt nærmere at kende og høre mere konkret om dine ønsker og planer. Under havebesøget tager jeg notater til kommende beplantning.

Jeg tager kladden til plantelisten med mig, renskriver plantelisten efterfølgende. Plantelisten sendes til dig pr. email.

 

BETALING HAVEBESØG:

Det 2-timers-havebesøg skal betales uanset omfanget af plantelisten før afslutning af havebesøget. Du modtager en faktura i slutningen af havebesøget og betaling foretages via mobilepay eller kontant.

Prisen for havebesøget er 2.000 DKK inkl moms samt kørsel 6 DKK inkl moms  pr km fra min bopæl (Damgårdsvej 87, 2990 Nivå) til din have og retur.

 

BETALING FOR PLANTELISTEN:

Prisen for en planteliste afhænger af antallet og variationen af ønsker til beplantning, prisen for opgaven, kan jeg derfor først give dig ved slutningen af havebesøget. Prisen tager udgangspunkt i en timepris på 1.000 DKK inkl. moms.

Prisniveauet for en planteliste inklusiv havebesøget går fra 3.000 DKK inkl moms samt kørsel på 6 DKK inkl moms pr kilometer fra mig til dig og retur, hvis plantelisten skal gennemgås i din have.

Ved indgåelse af aftale betaler du 50% forud af den aftalte pris kontant eller via mobilepay.

De resterende 50% betales ved modtagelse/gennemgang af plantelisten kontant eller via mobliepay.

 

YDERLIGERE ASSISTANCE:

Måske har du brug for jeg kommer og hjælper dig med placeringen af planterne efterfølgende. Det aftaler vi særskilt og aftaler pris og afregning herfor.

Assistance koster 500 DKK inkl moms pr. påbegyndt halve time. Dog minimum 2.000 DKK inkl. moms samt kørsel på 6 DKK inkl moms pr kilometer fra mig til dig og retur

Betaling foretages via mobilepay eller kontant før afslutning af min assistance.

 

Skriv gerne en mail med dine ønsker, angiv dit telefonnummer til susannekolmos@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan aftale nærmere.

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden eller give mig et kald på mobil 30 47 26 07. Læg en besked hvis jeg ikke svarer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved fortsat brug af siden, accepterer du vort brug af cookies.  Læs mere